kolmapäev, 21. juuli 2010

Amy Macdonaldi kontsert

Nädal aega tagasi teisipäeval oli tavapärane kuum suvepäev. Selle päeva muutis teistsuguseks vaid teadmine, et õhtul on Amy Macdonaldi kontsert. Olin pileti ostnud juba vist mais, sest enamasti müüakse siin selliste artistide kontserdid kiiresti välja. Selgus, et samamoodi juhtus seegi kord. Igatahes paar sõpra rääkisid, et jäid piletitest ilma.

Sellegipoolest oli arvestatav hulk neid sõpru, kes kohale tulid. Ja kui me enam-vähem täpselt kell 21.00 Abbaye de Neumünsteri väravatest sisse kõndisime ja platsil mõnusamat kohta lavale vaatamiseks otsisime, hakkas keegi laval kitarri mängima ja laulma. Mina teadsin varem vaid neid paari tuntumat Amy Macdonaldi laulu ja meil võttis umbes esimese laulu jagu aega, et veenduda, et see ongi Amy. Kas seal ka keegi soojendaja oli, pole aimugi. Meie jõudsime niisiis minuti pealt õigel ajal kohale. :)

Kontsert oli muidugi väga hea, aga tsipa lühike. Tal ongi vist kokku kaks plaati ja kui arvestada, et see oli pigem teist plaati (A Curious Thing) tutvustav kontsert, siis ega ei saagi eriti üle ühe tunni ja veerandi välja venitada. Aga muusika on ideaalne selliseks suveõhtuseks vabaõhukontserdiks ja lihtsalt nautimiseks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar