pühapäev, 13. september 2009

Cabaret Rhizome on nüüd tugitooliteater

10. septembril avas kunagistes Salong Teatri ruumides Kaarli pst 9 uksed Cabaret Rhizome'i uuenenud teatrisaal, kus tavapäraste teatritoolide asemel saavad nüüd külastajad istuda etenduste ajal diivanitel ja tugitoolidel kokteililaudade taga. Käeulatusse jäävad lauad joogipoolise toetamiseks. Tegu on tõenäoliselt praeguse Eesti ainukese tugitooliteatriga. Kohtade arv saalis on piiratud - praeguse seisuga mahub teatrisaali ca 35 inimest.

Peale lavastuste lisanduvad Cabaret Rhizome’i mängukavasse ka Eesti Mustkunstnike Liidu korraldatavad mustkunstietendused, muusikaõhtud ja öised koosolekud. Kuna Cabaret Rhizome on oma lavastustes suuremast sõnakasutusest seni hoidunud ja ka
mustkunstnikud kasutavad n-ö universaalset lavalist keelt, siis on etteasteid oodatud vaatama nii eesti, vene kui ka muid keeli kõnelev publik.

Septembrikuus mängitakse lavastusi "Muki munad", "Hädaorg" ja "Harri magab", algavad regulaarsed pühapäevased mustkunstihommikud lastele ning 24. septembril annavad muusikasarjale M.M.Miiting avalöögi Jaan Sööt ja Orelipoisi nime all tuntud Jaan Pehk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar