kolmapäev, 1. august 2012

Ott, sa ju tead ...

... kuidas me sind armastame. Oh ei, ma ei proovi kõigi eest rääkida. Aga eile õhtul Lohusalu sadamas oli imeline Ott Leplandi kontsert. Rahvast oli palju, meri taamal seisis ja kuulas.

Olles olnud küll Otti üks kord varem live'is põgusalt kuulnud, on iga elava muusika kontsert ikka natuke erinev. Pealegi eile oli täispikk kontsert, mitte lihtsalt üks esineja paljude seas. Bänd oli ka jälle uus asi. Bändi puhul üllatas kõigepealt see, et mitmele esimese plaadi loole olid tehtud uued, väga huvitavad seaded.

Endistviisi oli see, et eesti publik istub ja kuulab hardunult. Päris käima läks alles siis, kui solist publikul "Läbi öise Tallinna" laulmise ajaks püsti palus tõusta, aga see oli juba peaaegu lõpulugu. Lisalugude esitamiseks jäi Ott üksi lavale ja vist kontserdi suurima üllatusena laulis kõigepealt ühte oma kaunimat ballaadi "Sa ju tead". Ma nagu ei oleks osanudki seda laulu oodata. "Sinuni" koos Marvi Vallastega oli ka ilus. Ja kõige lõpuks muidugi "Kuula". Üks väga kallis inimene saatis mulle vahetult enne kontserdi algust SMSi: "... ja nüüd KUULA ..."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar