teisipäev, 9. november 2010

Von Krahli Teater Helsingis ja Teater NO99 Viinis

17.-21. novembrini toimub Helsingis järjekordne teatrifestival Baltic Circle. Eesti teatrit esindab sel aastal Von Krahli Teater, kelle repertuaarist saab vaadata "Võluflööti" ja "PostUgandat". Mänguajad on järgmised:

Võluflööt - kolmapäeval, 17. novembril kell 20.00 ja neljapäeval, 18. novembril kell 20.00 (Mediakeskus Lume, Hämeentie 135). 18. novembril saab kohtuda ka näitlejatega.

PostUganda - reedel, 19. novembril kell 22.00 (Universum, Perämiehenkatu 13).

***

16., 17. ja 18. novembril on Eestis viimased NO-teatri lavastuse "Onu Tomi onnike" etendused. Pärast seda antakse novembri lõpus veel kaks etendust Viini Rahvateatris. Mänguajad Viinis on järgmised:

reedel, 26. novembril kell 19.30
laupäeval, 27. novembril kell 20.00

***

Üks põnev asi, mis sisaldab nii kirjandust, tsirkust, teatrit, tantsu, kontserte, kino kui ka näitusi, on XIX Põhjamaade kultuuri festival Les Boréals, mis toimub 11.-27. novembrini Prantsusmaal Caenis.

Tänavu keskendutakse suuresti Baltimaade kultuurile. Esindatud on sellised nimed nagu Oskaras Korsunovas, Alvis Hermanis, Arvo Pärt, Paavo Järvi, Sofi Oksanen jne. Täieliku programmiga saab tutvuda siin. Peab mainima, et selles programmis on ikka väga-väga huvitavaid asju! Eesti teatrit kahjuks ei ole, küll aga on näiteks sellised filmid nagu "Klass", "Sügisball" ja "Leiutajateküla Lotte".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar