laupäev, 31. oktoober 2009

White Lies - kuulasin, vaatasin, kuulan jälle

Eile õhtul käisin White Liesi kontserdil. Võin nüüd vist väita, et olen selle noore bändi kõiki plaadistatud lugusid kuulnud, sest üks plaat neil ju valminud ongi. Žanri poolest on nende muusika puhul tegemist vist alternatiivrokiga. Vahet pole. Mõnus on.

Huvitav on, et plaadil kõlavad klahvpillid hoopis teistmoodi. Bändi kodukalt selgub, et klahvpillimängija liitub bändiga vaid esinemiste ajaks. Plaati kuulates meenutab nende muusika kohati väga Depeche Mode'i, aga saalis sellist tunnet kuidagi ei tekkinud. Sarnane on vast ainult laulja hääl.

Väga-väga lahedad poisid on! On tänavu juba mitu auhindagi võitnud ja nimetatud nt MTV Euroopa muusikaauhindade nominendiks kategoorias Best Push Artist. 5. novembril selgub tõde. :)

2 kommentaari:

  1. Ma avastasin selle bändi alles selle aasta alguses, kui MTV mängis nende "To lose my life" videot. See ongi minu jaoks üks 2009. aasta "leide". Kujutan ette, et kontsert võis olla väga hea...

    VastaKustuta
  2. Oli küll väga hea. :) Mis lauludesse puutub, siis minu lemmik on vist "E.S.T.", kuigi üldiselt on kogu plaat väga hea.

    VastaKustuta